ЗА АГЕНЦИЯТА

Казвам се Илиана Илиева и съм основател на
Агенция за запознанства
Diamond Love.

Илиана Илиева
Илиана Илиева

Създадох тази агенция за всички,  които са необвързани, живеят в София и търсят единствено дългосрочни отношения. За всички които нямат време за безсмислени срещи и излишни емоции и които не искат да се появяват в сайтовете и приложенията за запознанства. За всички, за които конфиденциалността е важна.

-Искате  да срещнете необвързани от Вашето социално и културно ниво
- Всичките Ви приятели са във връзка
- Винаги сте в един и същи приятелски кръг
- Имате активен професионален живот и нямате много време
- Не искате да смесвате професионалните с личните отношения
- Разочаровани сте от сайтове и приложения за запознанства
- Искате да имате свое семейство и дечица
-  Или може би сте самотен родител и искате ново семейство

 

Д-р по психология Вера Ханшани
Д-р по психология Вера Ханшани

Ето, че и вашият ред да намерите щастие е дошъл и точно този момент е  идеалният да отделите повече време на себе си.
Защото го заслужавате‼!

Едва ли е случайност, че  открихте нашата агенция за запознанства DL - ТОЧНО СЕГА‼!

Дайте си шанс и направете първата крачка, която ще ви отведе до мечтания партньор. Очакваме ви: на тел.088-5555-805 или   Форма за контакт

Ако искаш да се срещнеш с безброй ДАМИ или КАВАЛЕРИ само за да флиртуваш с тях, без сериозни ангажименти, то тази агенция НЕ е за теб. Съществуват безброй сайтове за запознанства. 

Ако обаче сигурността, конфиденциалността, поверителността и верността на информацията, ефективността на срещите, личното отношение и индивидуалният подход са важни за теб, ще се радваме да се присъединиш към Агенцията ни за запознанства DL и заедно да извървим този изключително приятен път.

Истинският "плюс" за теб

Ние познаваме всеки наш член ЛИЧНО с уникалността, със собствената  представа за щастието, със стремежа да създаде прекрасна история и едни красиви отношения, не просто да се забавлява.

Каним Те на среща с нас.

Тя ще ни позволи да се опознаем и да преценим можем ли да си имаме доверие. Преди срещата ще получиш на имейл с анкета, за да споделиш какви са твоите, ценности, разбирания, очаквания и любимите ти занимания.

ТОВА МОЖЕ ДА БЪДЕ СТАРТ НА НОВА ГЛАВА
В ЖИВОТА ТИ И КРАСИВА ИСТОРИЯ.

ПРИСЪЕДИНИ СЕ КЪМ НАС СЕГА

Нашата Цел е да срещнеш  партньор за цял живот, да изградите  стабилна и трайна връзка.

Как протича първата среща - разговор? Подробна информация прочети ТУК

Заедно ще оформи профила на партньора, който търсите като вземем предвид вашите лични желания. Избери програмата, която допада най-много на очакванията ви ТУК 

След среща, която сме организирали за вас с подходящ партньор е добре да споделите обратна връзка за да усъвършенстваме търсенето. Възможно да възникнат въпроси от твоя страна, които можем да обсъдим заедно или да се доверите на Астрологичния анализ на съвместимостта - Синастрия. За повече информация прочети ТУК

Запиши час за среща  ТУК!

Ако имаш близък приятел или твой роднина, който по стечение на обстоятелствата е останал сам и му е трудно да се справи със ситуацията, можем заедно да му направим подарък.

Завършила съм финанси през 2000 г., от дълги години се занимавах с организация на събития. нo рeших дa тръгнa пo друг път, кoйтo дa мe кaрa дa ce чувcтвaм живa, пoмaгaйки нa хoрaтa. Cпoрeд мeн нищo нe би тe нaпрaвилo пo-бoгaт oт тoвa дa пoмoгнeш нa чoвeк дa нaмeри любoвтa, да намери сродна душа, човек с който да сподели живота си.  Любовта e eдинcтвeнoтo, зa кoeтo cи cтрувa дa живeeм”.

Каква е нашата мисия

Всеки който търси своя спътник в живота има нужда да бъде изслушан, да бъде разбран и подкрепян. Ако е изградил с годините бариери, които му пречат да върви напред, ако е натрупал страхове от лоши опитности има нужда някой да му подаде ръка за да ги преодолее.  Всеки има своята история, своите страхове, своите притеснения и ние сме тук за вас, за да не се чувствате сами в това, без да ви съдим.
Мисията ни е да създадем всички условия, за да виждаме колкото е възможно повече хора , които се държат за ръка и заедно се радват на живота.  Защо ли - защото животът е само един и когато е споделен е по красив и по-лек. Любовта прави чудеса, стига да си позволим тя да влезе в живота ни, да допуснем, че е възможна и за нас.

 

 

.

Какво ако всичко през което минаваш сега,
само те подготвя за мечта, по-голяма от колкото можеш да си я представиш?
Едно ново запознанство

.

БЕЗПЛАТНА е-КНИЖКА : "Запознанството. Твоята Перфектна Среща, Стъпка по Стъпка" от Агенция за запознанства Diamond Love