БЕЗПЛАТНА е-КНИЖКА : "Запознанството. Твоята Перфектна Среща, Стъпка по Стъпка" от Агенция за запознанства Diamond Love

ЗА АГЕНЦИЯТА

Основател на Агенция за запознанства в София

Казвам се Илиана Илиева и съм основател на
Агенция за запознанства
Diamond Love.

Създадох тази агенция за всички, които нямат време и които не искат да се появяват в сайтовете и приложенията за запознанства.

  • Искате ли да срещнете необвързани от Вашето социално и културно ниво?
  • Всичките Ви приятели във връзка ли са?
  • Винаги ли се въртите в един и същи приятелски кръг?
  • Имате ли активен начин на живот и нямате много време?
  • Не искате да смесвате професионален с личен живот?
  • Разочаровани ли сте от сайтове и приложения за запознанства?
  • Искате ли да имате свое семейство и дечица?
  • Или може би сте самотен родител и искате ново семейство.

Ето, че и вашият ред да намерите щастие е дошъл и точно този момент е  идеалният да отделите повече време на себе си. Защото го заслужавате‼!

Едва ли е случайност, че  открихте открихте нашата агенция за запознанства DL - ТОЧНО СЕГА‼!

Дайте си шанс и направете първата крачка, която ще ви отведе до мечтания партньор. Очакваме ви: на тел.088-5555-805 или   Форма за контакт

Ако искате да се срещнеш с безброй момичета или момчета  само за да флиртувате с тях, без сериозни ангажименти, то тази агенция не е за вас. Съществуват безброй сайтове за запознанства. 

Ако обаче сигурността, поверителността и верността на информацията, ефективността на срещите, личното отношение и индивидуалният подход са важни за вас, ще се радваме да се присъедините към Агенцията ни за запознанства DL и заедно да извървим този изключително приятен път.

Истинският "плюс" за вас

Ние познаваме всеки наш член ЛИЧНО с уникалността, със собствената  представа за щастието, със стремежа да създаде страхотна история и една красива любов, не просто да се забавлява

Ако имаш близък приятел или твой роднина, който по стечение на обстоятелствата е останал сам и му е трудно да се справи със ситуацията, можем заедно да му направим подарък.

Завършила съм финанси през 2000 г., от дълги години се занимавах с организация на събития. нo рeших дa тръгнa пo друг път, кoйтo дa мe кaрa дa ce чувcтвaм живa, пoмaгaйки нa хoрaтa. Cпoрeд мeн нищo нe би тe нaпрaвилo пo-бoгaт oт тoвa дa пoмoгнeш нa чoвeк дa нaмeри любoвтa. Тя e eдинcтвeнoтo, зa кoeтo cи cтрувa дa живeeм”.

Каква е нашата мисия

Всеки който търси своя спътник в живота има нужда да бъде изслушан, да бъде разбран и подкрепян. Всеки има своята история, своите страхове, своите притеснения и ние сме тук за вас, за да не се чувствате сами в това. Мисията ни е да създадем всички условия, за да виждаме колкото е възможно повече хора , които се държат за ръка и заедно се радват на живота.  Защо ли - защото животът е само един и когато е споделен е по красив и по-лек. Любовта прави чудеса, стига да си позволим тя да влезе в живота ни, да допуснем, че е възможна и за нас.

Каним Ви на БЕЗПЛАТНА среща с нас.

Тя ще ни позволи да се опознаем и да преценим можем ли да си имаме доверие. Преди срещата ще получите на имейл анкета, за да споделите какви са вашите, ценности, разбирания, очаквания и любимите ви занимания.

ТОВА МОЖЕ ДА БЪДЕ СТАРТ НА НОВА ГЛАВА В ЖИВОТА ВИ И КРАСИВА ИСТОРИЯ.
Нашата Цел е да срещнете с партньор за цял живот, да изградите  стабилна и трайна връзка.

Как протича първата БЕЗПЛАТНА среща - разговор? Подробна информация прочети ТУК

Заедно ще оформи профила на партньора, който търсите като вземем предвид вашите лични желания. Избери програмата, която допада най-много на очакванията ви ТУК 

След среща, която сме организирали за вас с подходящ партньор е добре да споделите обратна връзка за да усъвършенстваме търсенето. Възможно да възникнат въпроси от ваша страна, които можем да обсъдим заедно или да се доверите на Астрологичния анализ на съвместимостта - Синастрия. За повече информация прочети ТУК

Запишете час за среща  ТУК!

.

Какво ако всичко през което минаваш сега,
само те подготвя за мечта, по-голяма от колкото можеш да си я представиш?
Едно ново запознанство

.