Защо се случва на мен?

Запознанства с нашите Активни членове БЕЗ МЕСЕЧНА ТАКСА

Причини

Колкото и да не ви се вярва виновниците, за това което ни се случва сме самите ние. Колкото по-бързо го възприемем, толкова по-бързо ще променим посоката на случващото се. Всичко е резултат от това, което мислим и чувстваме. Ако непрекъснато се притесняваме, страхуваме се, ядосани сме, гневим се, търсим отмъщение, толкова повече от същото ще получаваме. Малко хора се замислят сутрин, когато се събудят какво е първото нещо което им се случва, как се чувстват в този момент. Ако пуснат телевизора и чуят нещо негативно  или се скарат със съседа, през целия ден ще привличат негативни неща. Направете си експеримент, наблюдавайте как стартира и какъв е един ваш ден и сами ще го установите

Решение

Колкото и да е труден животът ви, колкото и неприятни неща да ви се случват, докато не осъзнаете, че го дължите на самита вас, на това което мислите и на това, което правите -утрешният ви ден няма да е по-различен от вчерашния. Какво можете да направите за да обърнете нещата.

Принципи на Закона на привличането.

1. Бъдете благодарни за всичко хубаво, което имате в живота, дори и съвсем малко да е то.  Сигурна съм, че когато започнете да мислите за нещата, за които сте благодарни ще откривате нови и нови такива, които може би сте възприели като даденост. Когато сме благодарни за това, което имаме в живота си, привличаме още неща, за които да сме благодарни.

2. Научете се да обичате себе си, да си прощавате, да се цените. Вие сте уникален човек, няма друг като вас на земята. Да обичаш себе си не е самовлюбеност, това е здравословно чувство, което ни показва, че се ценим. Ако не умеем да обичаме себе си, не можем да очакваме другите да ни обичат.

3. Решете какво искате и всеки ден за няколко минути целенасочено мислете за него, представяйте си, че вече се е случило. Важно е да мислите за целта си, все едно вече сте я постигнали, да усещате чувствата, които изпитвате, когато тя вече е факт и да не позволявате, нито една мисъл да ви разколебае, че тя е възможна за вас. Важно е да вярвате, че го заслужавате и да не се разколебавате по никакъв повод, дори резултатите да идват бавно.

4. Никога не забравяйте, че каквито мисли задържате в съзнанието си – положителни или отрицателни, точно такива събития привличате в живота си. Когато се оплакваме, че сме сами, че нямаме приятели, че парите не ни стигат, че не изглеждаме добре, толкова повече от същото получаваме.  Един съвет – постарайте се да стоите на разстояние от негативни хора, „ентусиазмът“ им е заразен. Когато усетите, че в съзнанието ви се прокрадват мрачни мисли, постарайте се още в същия миг да замените тези мисли с  положителни – пуснете си любима музика, помислете за нещо хубаво, което ви се е случило скоро, прегърнете любимия си човек, поиграйте с домашния любимец.

– Кои са отрицателните мисли и емоции, от които трябва да се пазите – гняв, омраза, страх, отмъщение, ненавист, тъга, депресия, раздразнителност, злоба.- Кои са положителните чувства – обич, признателност, щастие, благодарност, любов.

Изводи

Как ще се чувствате, зависи само от вас. Как ще преминават дните ви дали отегчително и прекрасно зависи само от вас. Може би е дошло времето да се замислим, обвинявайки другите за това което ни се случва, какво печелим или просто продължаваме да губим и всичко си е постарому. Колкото по-скоро осъзнаем, колко е важно да поемем отговорност, за това което ни се случва, толкова по-бързо можем да променим живота си. Единственият човек, който можем да контролираме и от който зависи да сме щастливи сме самите ние.

Ако ти хареса тази статия и искаш да научиш как да получаваш винаги, това което искаш

Кликни тук: и изгледай видеото: