ПЪРВАТА НИ БУКВА ПОКАЗВА КАКВИ СМЕ В ЛЮБОВТА

Контакти с Diamond Love Агенция за запознанства в София

Първата буква на името е доста важна за любовния живот на човек.

Буква А: Буквата на хората, които са в постоянно движение. Енергията им сякаш винаги е в повече, като обичат да властват, когато имат любовна връзка. Емоциите са необходими за тях, но често романтиката липсва

Буква Б: Ако първото име започва точно с тази буква, то това е показател за доста трудно и понякога дори невъзможно влюбване. Те са хората, които първо проучват партньора, опознават качествата и характера му и чак тогава се престрашават да се влюбят в него. Характерна черта за тях е предпазливостта, както и това, че избягват неприятностите и разправиите, като гледат да бягат далеч от тях.

Буква В: Ако търсите хора, които притежават чувственост и страст, то това са с “В” започващите. Винаги са способни да отговорят на чувствата ви, като са открити и прями с вас. Лошото е, че доста лесно се могат да се откажат от вас, ако успеете да ги разочаровате.

Ако решат да сложат край на любовта, то се окопитват бързо, не обичат много да се вайкат.
Буква Г: Никак не е лесно да си намерят сродната душа в по-сериозна връзка. Не обичат да бъдат контролирани, докато са във връзка, ревността ги подлудява, предпочитат повече лично пространство и свобода, когато имат връзка. Те са животари и обичат да се кефят на живота. Ако сте с тях, не е лошо постоянно да им се повтаря, колко са прекрасни, защото това им дава криле.
Буква Д: Ако сте от щастливците, започващи с “Д”, това показва, че сте особено чувствителна и романтична натура. Ако някой успее да ви разочарова, тогава страданието ви ехти дълго време. Тези хора мразят да бъдат игнорирани и обичат човекът до тях да им отделя цялото си внимание. В противен случай се чувстват зле и душата им страда, макар и не винаги да го показват.
Буква Е: Много мразят скуката. Предпочитат динамичния начин на живот, обичат да са на гребена на вълната. Отбягват хора, с които не им е интересно. Свободата също е ключов фактор за тях. Ако решите да ги изнудвате и да им казвате, че ще ги напуснете са готови да ви отворят вратата и да ви кажат “приятен път в живота”.
Буква Ж: Това са хора, за които лъжата е забранена дума. Недейте да ги финтирате, защото ако разберат това, почти е сигурно, че трудно ще ви простят. Лоялността и честността са на първо място в живота им.
Буква З: Това са хора, които не могат и минутка да застанат на едно място. Просто не ги свърта. Обичат прекалено много разнообразието и са душата на компанията. Лесно ще ги забележите дори сред много хора. Всеки ден трябва да ги изненадвате с по нещо ново, в противен случай рискувате да се отегчат и да не са искат повече да са с вас. Адреналинът понякога дори им идва в повече.
Буква И: Това са хората, с които можете винаги да се разберете, независимо къде се намирате. Малките жестове ги правят особено щастливи. Не е нужно да им правите големи изненади, защото те са способни да оценят и по-малките по еднакъв начин, стига да е от сърце. Това са земни хора, които могат да си прекарате добре както по време на път, може и у дома, в заведение с хубава храна.
Буква Й: Много важен момент за тях е човекът, с когото са, да ги ласкае и да ги кара да се смеят. Като цяло те са егоистично настроени към заобикалящата ги среда. В любовта трябва да положите малко по-големи усилия, че да се чувстват и те доволни и удовлетворени. Но от друга страна, те са много добри приятели и когато ги спечелите на ваша страна, можете да разчитате на тях.
Буква К: Те постоянно търсят любовта на живота си и честичко изпитват съмнения в партньора си. затова никак не е лошо непрекъснато да им доказвате любовните си чувства, които изпитвате към тях. Не е добре да си мълчите, но те самите могат да ви се сторят потайни понякога.
Буква Л: Ако познавате човек, на когото първата буква му е “Л”, пригответе се да му признавате колко е специален за вас. Хората, започващи с тази буква обичат силно, предани са, но и доста обсебващи.
Буква М: Готови са още след първата среща, на която харесат човека да искат да се обвържат с него. Действат леко прибързано в любовта, защото имат големи очаквания, което не винаги е в тяхна полза. Като хора имат топло сърце, а тяхната усмивка може да ви изкара от лошото настроение.
Буква Н: Крехки създания, с наранимо сърце. Тяхната уязвимост ги прави доста трудни партньори в любовта. Затова те трудно намират подходящия човек за дълготрайна силна любовна връзка. Обикновено издигат предпазна стена, която само най-влюбения човек може да разбие.
Буква О: Обичат да витаят в областите, като се надяват мечтите им да се сбъднат. Ако се обвържат, те държат много на своята връзка. Имат нужда от нежност и интимност постоянно. Търсят си човек до себе си, който обича семеен уют и тишина.
Буква П: Ако се чудите дали това са лошите момичета или момчета, значи сте познали. Коварното при тях е, че когато осъзнаят, че сте влюбени в тях, те гледат да избягат от вас. Привличат ги непозволените неща, което ги прави склонни да изневеряват или да взимат гаджетата на другите. Ако искате да сте с тях, не е никак лесно, трябва може би и вие да сте с подобен нрав.
Буква Р: Хората, чиито имена са с тази буква мразят да бъдат разигравани. Ако започват любовна авантюра, те обичат да правят компромиси в началото. Но много мразят да бъдат правени на маймуна, по някое време им писва и слагат точка на връзката.
Буква С: Хората с тази първа буква са изискващи в любовта. Трябва да им я давате щедро, защото в противен случай ще се разочароват от вас в последствие. Славят се като весели по нрав, обичат естетиката и искреността. Жадни са за любов. Ако усетят нов човек, който има по-хладен характер, това в началото ги привлича, но по-нататък ще ги огорчават.
Буква Т: Привличат хората около тях като магнит. Обградени са от обожатели. Флиртът н им е чужд, но го правят само от куртоазия. Ако си намерят дълга любов, то половинката е добра редовно да им признава колко са начетени, умни и красиви.
Буква Ф: Ако попаднат на някой скандалджия, то той няма никакъв шанс и бива отпратен по живо, по здраво. Но попаднат ли на подходящия човек до себе си, те се раздават и не искат никога да се разделят с него. Ако сте добри и спокойни хора, то имената с буква „Ф“ ще ви донесат дълга и хубава любовна връзка.
Буква Х: Тези хора обичат културния живот, заедно с вас като любовен партньор. Заведете ги на кино или театър и те ще са на седмото небе. Една романтична вечеря може направо да осмисли живота им. За да ги впечатлите, доказвайте им колко много ги обичате.
Буква Ц: Особено грижовни и влюбчиви персони. Падат си по дълготрайни взаимоотношения, не обичат краткосрочните авантюрки. Когато намерят сродната си душа, те обичат да я обгрижват с внимание и любов.
Буква Ч: Ако сте попаднали на човек с тази буква, определено той винаги ще ви обича. Лошото е, че имената с буква “Ч” са непоправими флиртаджии, понякога склонни към кръшкане. Колкото и да държат на вас и да ви обичат, не е изключено за ви изневерят.
Буква Щ: Рядко срещани имена, които ако открият човека до себе си, те са горди и щастливи, защото това подобрява имиджа им в обществото и ги прави по-щастливи и човечни.
Буква Ю: Винаги кипят от енергия, обичат да се раздават. Фантазират често, но винаги изпитват вяра в любовта. Можете да разчитате на тях при дългосрочни връзки, стабилни са.

Буква Я: Обичат да рискуват в любовта, импровизират и ви карат и вие да правите същото, за да им е интересно. Не се притесняват да изказват гласно чувствата си. Идеални са за дълги връзки и създаване на семейство.