Емоционалните езици, на които партньорите ни очакват да ги обичаме

Zapoznanstva Pasivno chlenstvo Dami

Въпреки че се делим на мъже и жени, хората сме много различни в много отношения.  Когато се запознаем с партньор, който ни привлича трябва да положим усилия да го опознаем. Основната ни цел обаче е не само да разберем какви са ценностите и интересите му, а какъв е езикът, на който разбира, че е обичан.

Сигурна съм, че на много хора ще им се стори странно какви са тези езици? Определено не е лесно да ги установим и научим, но си заслужава. И каква е причината – може много да обичате, човека до себе си, може да искате след като сте се запознали да изградите сериозна връзка, но ако не можете да изразите любовта си по начина, който той очаква и може да разбере, никога няма да стигнете заедно, там където ви се иска.

Това е все едно да говорите само български, а човекът, с който искате да се разберете само китайски – дали ще успеете да се разберете, едва ли.

Емоционалните езици са пет и в поредица от статии и аудио книжки ще се радвам да усвоите всеки от тях. Повярвайте, няма да съжалявате за отделеното време.

Емоционален език номер едно, кликни тук: Аудио Книжка № 2

Ако темата е интересна за вас, кликнете тук: Аудио книжка № 1