НАИСТИНА ЛИ ИСКАТЕ ИНТЕЛИГЕНТЕН МЪЖ/ЖЕНА В ЖИВОТА СИ?

Чували сме много хора, че искат интелигентен мъж/жена в живота си!

Бихме ви насърчили да помислите над това. Умните хора взимат решения сами, имат собствени желания и поставят лимити. Никога няма да бъдете в центъра на живота им, защото той няма да се върти само около вас.
Един интелигентен човек няма да се остави да бъде манипулиран или изнудван, няма да поеме вина, а ще поеме своите отговорности. Интелигентните хора разпитват, анализират, борят се и никога не са доволни предварително.

Тези хора са имали живот преди теб и знаят, че ще продължат да го имат, след като си отидеш.

Те са тук, за да предупредят, а не да искат разрешение.
Тези хора не търсят лидер в двойката, който да следват. Те не искат да ви следват или да маркират пътят ви, те искат да вървят до вас.
Те знаят, че животът без налагане е по право, а не лукс, нито привилегия. Те изразяват гняв, тъга, радост и страх по един и същи начин, защото знаят, че страхът не ги прави слаби и по същия начин, гневът не ги прави „силни“. Тези две емоции заедно с останалите ги правят човек и това е всичко!

Умните хора са свободни да си тръгнат във всеки един момент, защото ще се борят  непрестанно за свободата си. Те зная, че не са жертва и оцеляват. Ако се опиташ да ги оковеш, те ще знаят как да избягат. Не забравяйте, че са правили това преди.
Интелигентните хора знаят, че тяхната стойност не се крие във външния ѝм вид, нито в тялото ѝм или в това, което правите с него.

Помислете два пъти, преди да се опитате да ги съдите за възраст, ръст, форми или сексуално поведение, защото това е емоционално насилие и те го знаят.
Така че, преди да отворите устата си, за да кажете, че искате „интелигентен, умен човек“ в живота си, запитайте се дали наистина можете да се впишете в техния живот, а и те във вашия!!!

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ  ни в Тик Ток   и FACEBOOK за много вдъхновяващи мисли за всички, които все още не са открили своят партньор в живота, НЕ СЕ ОТКАЗВАЙТЕ да го търсите, ТОЙ СЪЩИСТВУВА:
https://www.tiktok.com/@agencia.diamond.love
https://www.facebook.com/profile.php?id=100063554739900